Houten regenton kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Ben je van plan om een houten regenton te kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment in onze webshop. Wij hebben houten regentonnen in diverse maten en ook kranen van hout vind je bij ons van klein tot groot. Wanneer je bij ons een houten regenton gaat kopen, is deze voorzien van een vast deksel met een gat voor je regenpijp. Wil je ook een vulautomaat aan de zijkant van de ton laten monteren? RegentonGigant in Ridderkerk, nabij Rotterdam, maakt het mogelijk!

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Een robuuste en stoere houten regenton kopen

Waarom je een houten regenton zou willen kopen? Allereerst ben je met een regenton voorbereid op extreme weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan droge periodes waarin water schaars is. Jij hebt dan in de nattere periodes al voldoende regenwater opgevangen, zodat je ook in de droogte je planten voorziet van water. Daarnaast is regenwater ook nog vele malen beter voor je tuin! In onze webshop heb je de keuze uit houten regentonnen in diverse maten. Koop er bijvoorbeeld een met een inhoud van 195 liter of ga voor een houtlook regenton van 350 liter.

Regenton

Bekijk onze regentonnen in onze showtuin

Wil je een houten regenton kopen, maar weet je nog niet goed welke precies? Wij adviseren je graag! Kom gerust langs in onze showtuin of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@regentongigant.nl.