Houtlook regenton 240 liter kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Wanneer je een houtlook regenton van 240 liter wilt kopen, bestel je deze gemakkelijk via onze webshop. Regenton Gigant uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, is dé specialist op het gebied van regentonnen. Bij ons vind je dus altijd wel de regenton waar je naar op zoek bent, van klein tot groot en van modern tot robuust.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Een robuuste houtlook regenton met een inhoud van 240 liter kopen

Kies je ervoor om een houtlook regenton te kopen met bijvoorbeeld een inhoud van 240 liter? Dan schaf je een stoer, maar ook nuttig item aan. Deze regenton heeft de uitstraling van een ouderwets houten whiskyvat. Doordat deze echter is gemaakt van kunststof, is het zeer gebruiksvriendelijk en vrijwel onderhoudsvrij. Daarnaast is het bij ons mogelijk om te kiezen uit kleinere of grotere houtlook regentonnen dan die van 240 liter. Ga voor een kleinere met een inhoud van 80 liter of ga voor meer dan twee keer zoveel opslagcapaciteit met een inhoud van 500 liter.

Regenton

Ontdek ons ruime assortiment

Wil je een regenton kopen, maar twijfel je nog of je deze in houtlook wilt of over de inhoud van 240 liter? Bekijk dan ons ruime assortiment waar je ook echt houten regentonnen en moderne kunststof tonnen ontdekt. Je koopt bij ons ook pompen en toebehoren van Gardena om je tuin mee te besproeien. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0180-628753 of stuur een e-mail naar info@regentongigant.nl.