Regenton Slim kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Heb je interesse in het opvangen van regenwater en denk je er daarom aan om de regenton Slim te kopen? Bij Regenton Gigant in Ridderkerk, in regio Rotterdam, vind je diverse regentonnen in deze collectie. Slim van het merk Meuwissen is een regenton, ook wel wandtank genoemd, die je in diverse maten en kleuren kan kopen. Zo vind je altijd de regenton die precies past bij jouw buitenruimte!

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

De regenton Slim kopen van 300 tot wel 650 liter

Regenwater opvangen is goed voor het milieu. Je helpt namelijk wateroverlast tegen te gaan en in droge periodes kun jij je planten water geven met het water in je regenton. Je planten zullen je daarbij ook dankbaar zijn, want regenwater is voedzamer dan zuiver drinkwater. De regenton Slim is een smalle tank die je tegen je muur aanzet. Deze heeft een modern en strak uiterlijk en is dus een echte eyecatcher in je tuin of op je balkon. Ga jij de regenton Slim van 300 of 650 liter kopen? Wij adviseren je graag!

Regenton

Ontdek de vele keuzemogelijkheden in ons assortiment

Wanneer je een regenton wilt kopen, of dit nu de Slim, de Antique of Column is, wij zijn hét bedrijf waar je deze bestelt. Onze keuzemogelijkheden zijn eindeloos en onze professionals voorzien je graag van gedegen advies. Kom langs in onze showtuin, stuur een e-mail naar  info@regentongigant.nl of bel ons op via 0180-628753.