Regenton hout kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Wil jij een regenton van hout kopen? Bij Regenton Gigant in Ridderkerk, dicht bij Rotterdam, vind je altijd wel de regenton waar je naar op zoek bent. Wanneer je een regenton van hout wilt kopen, kom je bij ons al snel uit bij een grote collectie van prachtige vaten. Deze zijn niet alleen heel praktisch, maar zijn ook een echte eyecatcher in je tuin of op je balkon!

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Door een regenton van hout te kopen, schaf je een duurzaam en uniek product aan

Een regenton van hout met een inhoud van 195 liter, 100 liter of 50 liter: via onze webshop kun je het allemaal kopen. Onze collectie houten regentonnen is uniek en duurzaam. De tonnen zijn namelijk opgeknapt, zodat jij kunt genieten van het hergebruik. We hebben ze schoongeborsteld om het oude karakter te bewaren. Natuurlijk hebben we een vast deksel met een gat voor je regenpijp toegevoegd, zodat het regenwater goed wordt opgevangen.

Regenton

Bekijk ons online assortiment

Bekijk onze ruime collectie en plaats je bestelling vandaag nog! Je vindt bij ons niet alleen regentonnen van hout, maar ook van kunststof. Tevens bieden we je pompen en toebehoren van Gardena aan. Heb je vragen of wil je eens langskomen in onze showtuin? Bel ons dan via 0180-628753 of stuur een e-mail naar info@regentongigant.nl.