Categorieën

8-ondergrondse-regenwatertanks
Alle producten
17-platin-tanks
Platin tanks
19-techniekpakketten-platin-tanks
Techniekpakketten platin tanks
18-toebehoren-platin-tanks
Toebehoren platin tanks

Met ondergrondse regenwatertanks vang je regenwater op terwijl dit niet direct zichtbaar is. Onder je oprit of tuin is de ideale plek om ondergrondse regenwatertanks te laten plaatsen. Bij RegentonGigant in Ridderkerk, in regio Rotterdam, vind je naast de tank zelf ook diverse techniekpakketten. Kies bijvoorbeeld voor de Jet, Comfort of Professional. Wij vertellen je graag wat de verschillen zijn en voorzien je van gedegen advies.

Vang regenwater op met onze ondergrondse regenwatertanks

Wanneer je ervoor kiest om een regenwatertank te kopen, heb je hier natuurlijk je eigen redenen voor. Zo is het mogelijk dat je het doet voor een beter milieu: je eigen waterhergebruik én de vermindering op wateroverlast. Misschien wil je ondergrondse regenwatertanks laten plaatsen, zodat je je planten het gehele jaar door kunt voorzien van water, zelfs in de droogste periodes. Waar je het ook voor doet, wanneer je bij ons bedrijf je regenwatertank koopt, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Bekijk ons online assortiment

Heb je interesse in een regenwatertank maar heb je geen tuin? Heb je wel een balkon of dakterras? Bekijk dan zeker eens aanbod aan regenwatertonnen. Deze vind je bij ons in diverse maten en materialen, zoals hout en kunststof. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om ons te mailen via info@regentongigant.nl.