Regenton Antique kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

De regenton Antique is een echte eyecatcher in je tuin en we vertellen je graag waarom je deze wilt kopen! De Antique-serie heeft een authentieke uitstraling. Deze regenton ziet eruit als een terracottavaas en is in sommige gevallen voorzien van een geïntegreerde messingkraan en plantenbak. Wanneer je de regenton Antique gaat kopen, heb je een uniek item aangeschaft. De structuur is namelijk op elke ton anders.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

De regenton Antique kun je via onze webshop kopen

Een regenton of regenwateropslagtank is een duurzame aankoop waar je nog jarenlang van profiteert. Je vangt er regenwater mee op waar je je planten water mee kunt geven en waar je dus ook in droge periodes van geniet. Wanneer je de regenton Antique wilt kopen, kies je uit de kleuren terra of antraciet. De tonnen zijn gemaakt van kunststof, maar zien eruit alsof je een heuse terracottavaas in je buitenruimte hebt staan. Heb je liever een regenton met houtlook? Wij hebben een ruim assortiment waardoor je altijd jouw favoriete stijl kiest.

Regenton

Plaats je bestelling direct

In onze webshop bieden we je de keuze aan van budgetregentonnen tot grote pakketten voor ondergrondse tanks. Zo maken we het bij RegentonGigant in Ridderkerk, nabij Rotterdam, voor iedereen mogelijk om regenwater op te vangen. Plaats je bestelling vandaag nog of neem contact met ons op bij vragen. Stuur ons een e-mail via info@regentongigant.nl.