Regenton Column kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Bij ons is het mogelijk om diverse regentonnen, zoals de regenton Column, te kopen. Deze regenton is beschikbaar in diverse formaten en kleuren. De kleinste ton heeft een inhoud van 330 liter, terwijl de grootste tot wel 2.000 liter regenwater kan opvangen. Wanneer je de regenton Column wilt kopen, kies je voor een kwalitatieve en karakteristieke ton. Met zijn klassieke uitstraling past deze in vrijwel iedere tuin. Heb je een balkon of dakterras? Ook dan leent deze zich bij uitstek.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

De regenton Column kopen, doe je bij ons

Wanneer je de regenton Column bij ons gaat kopen, heb je een mooi en nuttig item aangeschaft. Deze regenton heeft de uitstraling van een authentieke pilaar en met zijn neutrale kleuren past deze perfect bij je tuin of balkon. Kies voor een ton met een platte achterkant om tegen je muur aan te plaatsen of ga voor de geheel ronde vorm. Het is natuurlijk helemaal aan jou waar je voorkeur naar uitgaat. Heb je interesse in een regenton van kleiner formaat? Bekijk dan eens onze houtlook regenton van 80 liter of die van 120 liter.

Regenton

Vraag ons om advies

Wil je de regenton Column kopen maar weet je nog niet in welke kleur of maat? Wij voorzien je van gedegen advies. Kom langs in de showtuin van RegentonGigant in Ridderkerk, nabij Rotterdam, of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@regentongigant.nl.