Houtlook regenton 120 liter kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Wil je een houtlook regenton met een inhoud van 120 liter kopen? Deze vind je bij Regenton Gigant uit Ridderkerk, in regio Rotterdam. Onze regentonnen met houtlook zijn niet alleen heel praktisch, maar hebben ook een mooie uitstraling. Ze zien er namelijk uit als de klassieke houten whiskyvaten, maar zijn gemaakt van kunststof en daarom vrijwel onderhoudsvrij.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Een duurzame houtlook regenton van 120 liter bij ons kopen

In ons assortiment ontdek je houtlook regentonnen met diverse inhouden, namelijk:

Naast de verschillende formaten kies je uit de kleuren grijs of bruin, zodat je altijd een ton koopt die precies past bij jouw buitenruimte. Wil je een houtlook regenton kopen met een inhoud van 120 liter? Dan heb je een mooi formaat waar je vele kanten mee uit kunt! In droge periodes geef je je planten voedzaam regenwater en je maakt met dit water ook je ramen streeploos schoon.

Regenton

Win advies bij ons in

Wil je een houtlook regenton kopen, maar twijfel je nog of je deze groter of kleiner wilt dan een inhoud van 120 liter? Aarzel dan niet om ons te bellen via 0180-628753 of te e-mailen naar info@regentongigant.nl. Spreek je een van onze professionals liever persoonlijk? Kom dan eens langs in onze showtuin!