Houtlook regenton 350 liter kopen

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Wil je een houtlook regenton met een inhoud van 350 liter kopen? Bekijk deze dan direct in onze webshop en plaats je bestelling. Het is tevens mogelijk om onze regentonnen in het echt te komen bekijken in de showtuin van Regenton Gigant in Ridderkerk, in regio Rotterdam. Zo weet je direct welke regenton het best bij jouw tuin, balkon of dakterras past.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Een kwalitatief hoogwaardige houtlook regenton van 350 liter kopen

Wanneer je de houtlook regenton met een inhoud van 350 liter bij ons gaat kopen, schaf je een robuust item aan. De regenton heeft het uiterlijk van een authentiek houten whiskyvat, terwijl je door de kunststof nóg langer van je ton geniet. Dit materiaal is namelijk gemakkelijk te onderhouden en ontzettend duurzaam. Naast onze houtlook regentonnen hebben we echter ook echt houten tonnen in ons assortiment. Blijf je liever bij kunststof, maar dan in een andere stijl? Bekijk dan eens de Column- of Garantia-collectie.

Regenton

Plaats je bestelling via onze webshop

Heb je een keuze gemaakt en wil je bijvoorbeeld de houtlook regenton van 350 liter kopen? Plaats je bestelling dan eenvoudig via onze webshop. Heb je nog vragen of advies nodig? Kom dan langs in onze showtuin, bel naar 0180-628753 of stuur een e-mail naar info@regentongigant.nl.