Regentonnen tuin

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

In ons ruime assortiment vind je regentonnen voor in iedere tuin. Welk budget je ook in gedachte hebt, bij Regenton Gigant in Ridderkerk, in regio Rotterdam, hebben we altijd wel een regenton voor jou. Het opvangen van regenwater is milieuvriendelijk en in droge periodes heb jij nog genoeg regenwater om je tuin mee te besproeien. Daarnaast is regenwater ideaal voor het schoonmaken van je ramen. Hier zit namelijk geen kalk in, waar strepen vandaan komen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

De mooiste regentonnen voor in je tuin

Wanneer je denkt aan regentonnen voor in je tuin, hoef je zeker niet alleen te denken aan saaie groene tonnen die ergens in de hoek staan. In onze webshop vind je namelijk prachtige collecties van hout en kunststof. Wil je een kunststof regenwaterton, maar wel profiteren van de robuuste uitstraling van hout? Kies dan een ton met houtlook. De mogelijkheden van regentonnen zijn eindeloos, zodat je altijd wel iets passends vindt voor in je tuin.

Regenton

Neem contact met ons op

Twijfel je nog over welke regenton goed in jouw tuin past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@regentongigant.nl. We heten je tevens van harte welkom in onze showtuin, waar je je vragen kunt stellen en ons assortiment bekijkt.